Makelaar Sluis

Bent u op zoek naar een deskundige en ervaren makelaar in Sluis? Bij de makelaars van Tak Makelaardij & Taxaties bent u aan het goede adres! Wij nemen als geen ander het gehele verkooptraject uit handen. Met een persoonlijke no-nonsense aanpak, waarbij u als verkoper centraal staat, zorgen we voor een maximale verkoopopbrengst. Ook kunt u bij ons terecht voor een gevalideerd taxatierapport. Meer weten? Lees snel verder of neem vrijblijvend contact op.

Verkoop uw woning

Tak Makelaardij staat voor:

 • Een persoonlijke aanpak en no-nonsense

 • Kent Zeeland en de regio als geen ander, want we wonen er samen al 100 jaar

 • 10 jaar ervaring met het behalen van optimaal resultaat

 • U en uw wensen staan centraal

 • Erkende VBO-makelaar en NRVT-erkende taxateur

 • Voor zowel reguliere als recreatieve woningen

 • No cure? No pay!

Meer over Tak Makelaardij

Makelaars in Sluis– Onze no-nonsense aanpak

Als makelaars in Sluis begrijpen wij maar al te goed dat de woning die u wilt verkopen veel meer is dan wat op elkaar gemetselde bakstenen. Het is jarenlang uw thuis geweest, of wellicht uw tweede thuis. Daarom is het belangrijk dat u een makelaar heeft die luistert, meedenkt, creatief is en vooral uw wensen en belangen centraal stelt. Die makelaar, dat zijn wij. Wij ondersteunen u op deze persoonlijke manier gedurende het gehele verkooptraject:

 • Strategie bepalen

 • Professionele presentatie en promotie

 • Bezichtigingen plannen en verzorgen

 • Adviseren bij onderhandelingen

 • Afwikkeling

Verkoopstrategie op maat voor uw woning in Sluis

Zeeland is volgens onderzoek de beste provincie om te wonen wanneer het je gezondheid betreft. De zilte zeelucht en de rust in de provincie zijn bevorderlijk voor zowel de mentale- als de fysieke gezondheid. Dit in combinatie met met de ruimte, gezonde lucht, schone leefomgeving en weinig stress, lawaai en files zorgen voor een hogere levensverwachting.

Het zal daarom geen probleem zijn uw woning in Sluis te verkopen. De maximale waarde krijgen is echter een ander verhaal. Iedere woning is namelijk anders en spreekt daarom ook een andere groep woningzoekenden aan. Daarom stellen we aan de hand van de kenmerken en ligging van uw woning een plan op maat op. Op die manier garanderen we dat we de juiste koper vinden en de maximale verkoopwaarde voor u realiseren. Hiermee kunnen wij als makelaar in Sluis helpen.

De beste presentatie en promotie

Ook de manier waarop wij uw woning in de markt zetten garandeert een maximale verkoopwaarde. Wij als makelaar in Sluis maken nette, professionele foto’s van uw woning en stellen een aansprekende tekst op, gericht op de doelgroep van uw woning. Vervolgens brengen we deze onder de aandacht van huizenzoekers via regionale krantjes en online op sociale media, onze eigen website en die van Funda (met een extra hoge notering).

Bezichtigingen in Sluis verzorgen

Het duurt nooit lang voordat zich potentiële kopers aandienen. In overleg met u plannen we bezichtigingen in, die we helemaal voor u verzorgen. Geïnteresseerden krijgen een uitgebreide rondleiding en we beantwoorden al hun vragen. Na de bezichtiging stellen we u op de hoogte over het verloop.

Adviseren tijdens onderhandelingen

Dankzij onze jarenlange ervaring en opleidingen zijn we experts in onderhandelen. Deze expertise zetten we graag in om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zullen u dan ook adviseren over het onderhandelingsproces en geven aan wat hierin de beste stappen zijn om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Ondersteuning tijdens de afwikkeling

Wanneer de deal rond is, moet deze natuurlijk worden bezegeld. Daarbij is het van belang er een woninginspectie wordt uitgevoerd, een koopakte wordt opgesteld en dat dit alles bij de notaris wordt goedgekeurd. Wij ondersteunen u bij het afhandelen van al deze zaken. En heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het overzetten van de hypotheek of nutsvoorzieningen naar uw nieuwe huis? Ook daar helpen we u met plezier mee.

Woningtaxatie door Tak Makelaardij in Sluis – Een deskundig en betrouwbaar taxatierapport

Bij het aanvragen van een hypotheek heeft u een NWWI-gevalideerd taxatierapport nodig. Ook daar kunt u bij ons voor terecht. Uiteraard is het een NWWI-validatie niet altijd nodig. Wij zullen u hierin adviseren. U krijgt te allen tijde een deskundig en betrouwbaar taxatierapport van uw woning. Wilt u alvast een idee krijgen van de waarde van uw woning? Vraag dan hier een vrijblijvende indicatie aan.

Meer over taxaties

Huis te koop in Sluis

Huis kopen of uw huis te koop zetten in Sluis kan bij Tak Makelaardij & Taxaties. Als u een woning wilt kopen, neem dan geen genoegen met minder dan uw droomhuis. Het vinden van uw droomhuis is zeker realistisch, mits u beschikt over uitgebreide kennis van de woningmarkt en tegen concurrerende prijzen. Deze kennis vindt u bij Tak Makelaardij.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en in de provincie en horen dankzij ons uitgebreide netwerk vaak vanuit de markt welke woningen beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen wij als eerste op nieuwe mogelijkheden wijzen die zich voordoen en wordt het kopen van een mooie woning een stuk makkelijker voor u.

Kennismaken met uw persoonlijke makelaar in Sluis

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u kennismaken met dé makelaar van Cadzand? Kom dan gewoon eens langs in ons kantoor aan de Boulevard in Cadzand-Bad voor een kopje koffie. Of neem contact op via onderstaande knop of bel ons op 0117 85 29 51. Graag tot snel!

Neem contact op