Beschrijving

In de duinen, recht aan het strand van de Zeeuws-Vlaamse badplaats Cadzand-Bad ligt dit schitterende appartement op een wel heel unieke locatie. Zowat op een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland en tegelijkertijd midden tussen mondaine voorzieningen, dat is wat je noemt buitengewoon wonen. De rust van het zicht op de Noordzee met de voorbijgaande zeeschepen, de pure, zilte lucht die door je raam naar binnenkomt en de vermakelijke blik op strandgasten die plezier hebben aan zee geven je een heerlijk vakantiegevoel in eigen woning. Het beeld is altijd weer anders en verveelt nooit, of de zon nu uitbundig schijnt dan wel de wind de golven opzweept. Met alle voorzieningen in en bij het pittoreske Cadzand heb je alles wat je nodig hebt bij de hand. Dit meest zuidwestelijke kustplaatsje van Nederland is volop in ontwikkeling zonder daarbij haar charme te verliezen. Cadzand is makkelijk binnen redelijk korte tijd te bereiken vanaf Nederland, België en Duitsland. Genieten van mooi natuurschoon in het prachtige natuurgebied Het Zwin, een duin- en strandwandeling maken aan zee, relaxen in de diverse wellnesscentra of je smaakpapillen culinair laten verwennen, het kan allemaal in de nabije omgeving. Uitgebreid shoppen doe je binnen een half uur in Knokke (slechts een kwartier met de auto) en Brugge. Het luxueuze appartementencomplex De Branding is geheel nieuw en ontworpen door gerenommeerd architectenbureau Arcas.

Indeling

Appartement C3.3 met grote raampartijen ligt op de tweede verdieping van De Branding, waardoor je het gevoel krijgt midden in de duinen te wonen, zonder daarbij het uitzicht op zee te missen. In het appartement met een woonoppervlak van 92 m². heb je alle ruimte met de woonkamer en open keuken met nieuwe inbouwapparatuur, twee slaapkamers en twee badkamers met inloopdouche. Alles is ingericht op comfortabel en duurzaam wonen. Het appartement beschikt tevens over een apart gastentoilet.

Balkon

’s Avonds een wijntje met zicht op de ondergaande zon boven zee vanop je eigen balkonterras, mooier kan het leven toch niet zijn. Dankzij de noordwestelijke ligging vind je hier op warme dagen aangename verkoeling.

Bijzonderheden

Het volledig nieuwe appartementencomplex De Branding is naar de laatste maatstaven en eisen gebouwd. Dat betekent volledige isolatie, overal volledig HR-glas en vloerverwarming. Verwarming en koeling is per appartement met een individuele warmtepomp afzonderlijk in te stellen. De inpandige berging biedt extra opbergruimte. In de garage onder het gebouw bevinden zich de twee eigen parkeerplaatsen. Op de begane grond van het complex vind je enkele winkels en een leuk terras.

Vraagprijs € 1.075.000, - excl. btw / kosten koper / inclusief inrichting

Kenmerken