Beschrijving

Charmante eindwoning met klokgevel gesitueerd in het historische centrum van Sluis. De woning is met smaak gerenoveerd en bevindt zich op loopafstand van de stadskern met haar gezellige winkeltjes en uitstekende horeca. De gezellige tuin is zuidoostelijk georiënteerd en heeft twee terrassen zodat op ieder gewenst moment van de zon, of de schaduw, genoten kan worden. Sfeer, licht en ruimtegevoel zijn de eigenschappen die dit leuke object omschrijven.

Indeling

Via de entree, gelegen in het pittoreske Dinsdagstraatje, komt u in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, de keuken, het gastentoilet en de trapkast. De woonkamer heeft een hoog plafond (3m) wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Grenzend aan de woonkamer vinden  we de landelijke keuken. Zowel de keuken als de hal zijn afgewerkt met leisteenvloertegeltjes.

Eerste verdieping

Wanneer we de trapopgang in de hal naar de eerste verdieping nemen komen we op de overloop. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel, inloopregendouche met sunshower, toilet en witgoedaansluitingen.

Tuin

De tuin heeft een prachtig zicht op het Belfort van Sluis, tevens is hier een vrijstaande berging en een achterom aanwezig.

Bijzonderheden

-	Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
-	Verwarming en warm water middels cv-ketel (Intergas)
-	Ruime Bergzolder met daglichttoetreding bereikbaar middels vlizotrap.

Kenmerken