Uw woning aan- en verkopen in West-Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een deskundige makelaar voor het verkopen van een woning in West-Zeeuws-Vlaanderen? Een verkoopmakelaar met persoonlijke aandacht, die voor u nét dat stapje extra zet en een maximale verkoopwaarde realiseert? Een makelaarskantoor waar u altijd met vragen terecht kunt, ook ’s avonds, in het weekend en zelfs tot jaren na de verkoop? Of het nu gaat om de verkoop van een reguliere of recreatieve woning: bij Tak Makelaardij bent u aan het goede adres.

Hieronder vindt u meer informatie over ons kantoor en onze werkwijze. Lees dus snel verder of neem direct vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Wij zijn actief door geheel Zeeuws-Vlaanderen: Oostburg, Breskens, Cadzand, Sluis, Retranchement, Nieuwvliet, Zuidzande, Groede en meer.

Waarom Tak Makelaardij?

Wij werken net ietsje anders dan andere makelaars. Net als bij andere erkende makelaarskantoren in de regio kunt u bij ons rekenen op een grote vakinhoudelijke expertise, een breed netwerk en een up-to-date kennis van alle regionale ontwikkelingen. Wij staan dan ook in het Kwaliteitsregister voor Makelaars van VastgoedCert en zijn lid van branchevereniging VBO.

Waar wij ons in onderscheiden is de volledige focus op uw wensen en behoeften. U bent bij ons allesbehalve een nummer en uw huis zien we niet enkel als een stapel stenen. Nee, wij zien uw woning zoals u die ziet: als een thuis waar u afscheid van neemt. Of in het geval van een vakantiewoning: als een tweede thuis. Wij begrijpen heel goed dat een woning verkopen ontzettend spannend is en dat u iemand zoekt waar u volledig op kunt rekenen. Daarom bieden we u 100% aandacht en 100% inzet met de volgende garanties:

  • U en uw woning staan centraal
  • Breed netwerk in de regio en daarbuiten
  • Deskundig, gecertificeerd en ervaren team
  • Wij denken met u mee en komen tot creatieve oplossingen op maat
  • Altijd nét dat stapje extra
  • Focus op maximale verkoopwaarde (niet op zo snel mogelijk verkopen)
  • No cure, no pay

Meer weten over ons makelaarskantoor, onze visie en de mensen die er werken? Kijk dan ook eens hier voor meer informatie over ons.

Verkoopmakelaar in West-Zeeuws-Vlaanderen – Onze werkwijze

Zoals gezegd kunt u bij ons altijd terecht met vragen. Dat wil echter niet zeggen dat we wachten op uw vraag voordat we u informeren. Integendeel: om u optimaal van dienst te kunnen zijn vinden wij het essentieel om duidelijk, helder en vooral vaak contact te hebben om u te voorzien van alle belangrijke informatie. Met andere woorden: wij proberen uw vragen al te beantwoorden voordat u ze gesteld heeft.

Concreet komt deze duidelijke communicatie tijdens het gehele verkooptraject naar voren in regelmatige updates per mail van alle gemaakte afspraken, bijvoorbeeld voor bezichtigingen. Daarnaast evalueren we regelmatig samen met u de verkoop en stellen de verkoopstrategie bij, mocht dit nodig zijn. Ook vertellen we u op deze plek alvast graag hoe de verkoop van een woning bij Tak Makelaardij stap voor stap in zijn werk gaat.