Woning verkopen in West-Zeeuws-Vlaanderen

Op zoek naar een deskundige makelaar voor het verkopen van een woning in West-Zeeuws-Vlaanderen? Een verkoopmakelaar met persoonlijke aandacht, die voor jou nét dat stapje extra zet en een maximale verkoopwaarde realiseert? Een makelaarskantoor waar je altijd met vragen terecht kan, zelfs tot jaren na de verkoop? Of het nu gaat om de verkoop van een reguliere of recreatieve woning: bij Tak Makelaardij ben je aan het goede adres. 

Hieronder vind je meer informatie over ons kantoor en onze werkwijze. Lees dus snel verder of neem direct vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Wij zijn actief door geheel Zeeuws-Vlaanderen: Oostburg, Breskens, Cadzand, Sluis, Retranchement, Nieuwvliet, Zuidzande, Groede en meer.

Waarom Tak Makelaardij?

Wij werken net ietsje anders dan andere makelaars. Net als bij andere erkende makelaarskantoren in de regio kan je bij ons rekenen op een grote vakinhoudelijke expertise, een breed netwerk en een up-to-date kennis van alle regionale ontwikkelingen. Wij staan dan ook in het Kwaliteitsregister voor Makelaars van VastgoedCert en zijn lid van branchevereniging VBO.

Waar wij ons in onderscheiden is de volledige focus op jouw wensen en behoeften. Als verkoper ben je bij ons allesbehalve een nummer en je huis zien we niet enkel als een stapel stenen. Nee, wij zien je woning zoals jij die ziet: als een thuis waar je afscheid van neemt. Of in het geval van een vakantiewoning of recreatiewoning: als een tweede thuis. Wij begrijpen heel goed dat een woning verkopen ontzettend spannend is en dat je iemand zoekt waar je volledig op kan rekenen. Daarom bieden we je 100% aandacht en 100% inzet met de volgende garanties:

  • Jij en je woning staan centraal
  • Breed netwerk in de regio en daarbuiten
  • Deskundig, gecertificeerd en ervaren team
  • Wij denken met u mee en komen tot creatieve oplossingen op maat
  • Altijd nét dat stapje extra
  • Krachtige online markerting en mooie zichtlocatie van ons kantoor zorgen voor maximale aandacht 
  • No cure, no pay

Meer weten over ons makelaarskantoor, onze visie en de mensen die er werken? Kijk dan ook eens hier voor meer informatie over ons.

Verkoopmakelaar in West-Zeeuws-Vlaanderen – Onze werkwijze

Zoals gezegd kan je bij ons altijd terecht met vragen. Dat wil echter niet zeggen dat we wachten op uw vraag voordat we je informeren. Integendeel: om je optimaal van dienst te kunnen zijn vinden wij het essentieel om duidelijk, helder en vooral vaak contact te hebben om je te voorzien van alle belangrijke informatie. Met andere woorden: wij proberen je vragen al te beantwoorden voordat je ze gesteld hebt.

Concreet komt deze duidelijke communicatie tijdens het gehele verkooptraject naar voren in regelmatige updates per mail van alle gemaakte afspraken, bijvoorbeeld voor bezichtigingen. Daarnaast evalueren we regelmatig samen de verkoop en stellen de verkoopstrategie bij, mocht dit nodig zijn. Ook vertellen we je op deze plek alvast graag hoe de verkoop van een woning bij Tak Makelaardij stap voor stap in zijn werk gaat.