Makelaar Hoofdplaat

Vanuit Hoofdplaat snel en voor een goede waarde je woning verkopen? Of zoek je hulp bij de aankoop of taxatie van een woning? Maak kennis met Tak Makelaardij, jouw makelaar in Hoofdplaat. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke no-nonsense aanpak, zodat jij je woning verkoopt zoals jij dat wilt. Dankzij een slimme strategie en krachtige online marketing zorgen we ervoor dat jouw woning maximale aandacht krijgt. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op!

Contact 

 

Daarom Tak Makelaardij in Hoofdplaat

  •          Als verkoper of koper sta je altijd centraal
  •          Nuchtere aanpak, focus op resultaat
  •          Voor verkoop, taxatie en aankoop
  •          No cure, no pay
  •          Meer dan 15 jaar ervaring in Hoofdplaat
  •          Slimme marketing, maximale aandacht voor je woning

Bij ons kun je ook terecht vanuit BreskensOostburg, CadzandSluisRetranchementNieuwvlietZuidzande en Groede.

Maak kennis met dé moderne makelaar van de regio

Tak Makelaardij staat bekend om de unieke combinatie van ouderwetse service en het gebruik van moderne technieken op het gebied van marketing, communicatie en de presentatie van woningen. Regelmatig verzorgen wij bijvoorbeeld video’s en foto’s met drones, wat fantastische beelden geeft van een huis. Door deze beelden met slimme marketing via onder meer Google, Facebook, Instagram en Funda onder de aandacht te brengen bij kopers, zorgen we ervoor dat niemand om je woning heen kan (bij wijze van spreken dan).

Ouderwets goede service

En verder: vooral geen flauwekul, maar wel altijd klaar staan. En een stapje extra zetten. Je kan bij ons bijvoorbeeld altijd binnenlopen in ons kantoor aan de Boulevard in Cadzand. Ook zijn we altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Zo hoef je nooit lang ergens op te wachten. En meer nog dan dat: wij denken met je mee en gebruiken onze jarenlange ervaring om je zo goed mogelijk te adviseren. Alsof we ons eigen huis verkopen.

Woning verkopen in Hoofdplaat op jouw manier

Of het nu gaat om een permanente woning of een recreatiewoning in Hoofdplaat: wij nemen de verkoop van A tot Z uithanden. Van het maken van een woningadvertentie met prachtige foto’s en video’s tot het plannen van bezichtigingen en het adviseren over onderhandelingen, bij ons zit je onder de pannen. Jouw eigen wensen staan hierbij altijd centraal. Heb je bijvoorbeeld al een andere woning gekocht en is er dus haast bij de verkoop? Dan zullen we onze strategie hierop aanpassen en bijvoorbeeld extra advertentiebudget reserveren of (als jij dat wilt) een lagere vraagprijs hanteren, zodat er extra veel interesse zal zijn voor jouw woning.

Huizen te koop in Hoofdplaat

Heb je nog geen woning in Hoofdplaat, maar wil je wel graag dichtbij de zee, zeehonden en de schitterende Zeeuws-Vlaamse polders wonen of recreëren? Dan is het kopen van een woning in Hoofdplaat natuurlijk een goed idee. Hoofdplaat biedt aan kopers met uiteenlopende wensen en budgetten mooie kansen om een huis te kopen. Benieuwd wat er in Hoofdplaat te koop staat? Bekijk dan ons aanbod in Hoofdplaat.

Taxatie in Hoofdplaat nodig?

Hypotheek aanvragen of oversluiten voor een woning in Hoofdplaat? Of wil je een hypotheek met NHG aanvragen of wellicht bezwaar maken tegen WOZ-bepalingen? Dan is een deskundige waardebepaling essentieel. Als NRVT-register taxateur is Peter Tak dé taxateur van onze regio. Wij kunnen snel een professionele taxatie voor je uitvoeren en een NWWI-gevalideerd taxatierapport voor je opstellen. Hiermee kun je bij iedere instantie terecht.

Contact met je makelaar in Hoofdplaat

Meer weten over wat wij als makelaar in Hoofdplaat voor je kunnen beteken? Of heb je vragen over onze taxaties of over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact op te nemen, of vraag direct een gratis waardebepaling aan. Je kan ons altijd bellen op 0117 85 29 51 of neem contact op via ons contactformulier. En uiteraard mag je ook altijd binnenlopen bij ons kantoor. Graag tot snel!