Woningtaxatie in West-Zeeuws-Vlaanderen

Deskundige woningtaxatie in West-Zeeuws-Vlaanderen nodig? Dan kan je terecht bij Tak Makelaardij en Taxaties. NRVT-geregistreerd taxateur Peter Tak is met meer dan tien jaar ervaring dé expert in de regio voor het laten taxeren van zowel permanent bewoonbare als recreatieve woningen. Neem vrijblijvend contact op om een professionele taxatie aan te vragen en profiteer van:

  • Op korte termijn en indien nodig met spoed
  • NRVT-erkende taxateur
  • NWWI-gevalideerd taxatierapport
  • Geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers
  • Ook geschikt voor aanvraag van Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Laat je huis taxeren

NRVT-erkende taxateur van woningen in West-Zeeuws-Vlaanderen

Het is van groot belang dat de waarde van een woning objectief en onafhankelijk wordt bepaald door een gekwalificeerde taxateur. De financiële en juridische gevolgen van een verkeerde of niet integer uitgevoerde taxatie zijn immers groot. Daarom bestaat het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierin zijn alle erkende Register-Taxateurs van Nederland opgenomen. Peter Tak is een van hen.

Als Register-Taxateur zijn wij gebonden aan de strikte regelgeving van het NRVT. Zo mogen wij geen woningen taxeren waarbij we zelf als aan- of verkoopmakelaar optreden en dienen wij te werken volgens internationale standaarden. Ook moeten wij blijven bijscholen en aantoonbare expertise hebben in de lokale woningmarkt.

Wij zijn bevoegd door heel West-Zeeuws-Vlaanderen NRVT-erkende woningtaxaties uit te voeren: van Cadzand en Sluis tot Biervliet en van Breskens tot Aardenbrug. Of het nu gaat om een regulier en permanent bewoonbaar huis of een vakantiewoning, bij ons kan je terecht.

NWWI-gevalideerd taxatierapport

Omdat wij aan alle strenge eisen voldoen, zijn wij ook toegelaten tot het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Taxatierapporten kunnen wij dan dan ook voor je laten valideren bij het NWWI.

Bij een validatie keurt en controleert het instituut of wij ook daadwerkelijk alle geldende regels hebben gevolgd. Een NWWI-gevalideerd taxatierapport biedt je dus de garantie van kwaliteit en objectiviteit en wordt dan ook door alle instanties erkend. Zo zijn onze taxatierapporten geschikt voor onder meer:

Het aanvragen van een nieuwe hypotheek bij alle geldverstrekkers (ook met NHG)

  • Het oversluiten van een hypotheek
  • Hypotheekaanvraag bij verbouwingen
  • Opstalverzekering
  • WOZ-zaken
  • Vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting

Direct een woningtaxatie in West-Zeeuws-Vlaanderen aanvragen

Neem voor het aanvragen van een woningtaxatie in West-Zeeuws-Vlaanderen contact met ons op via 0117 85 29 51 of maak gebruik van het contactformulier. Heb je nog vragen over onze werkwijze of wil je bijvoorbeeld weten of een NWWI-validatie in jouw geval noodzakelijk is? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Laat je huis taxeren