Makelaar Zeeland

Het kopen of verkopen van een woning is niet niks. Er komt heel wat bij kijken en het kan behoorlijk spannend zijn. Neem daarom een moderne makelaar in de arm waar je op kan vertrouwen en die voor jou nét dat stapje extra zet. Maak kennis met Tak Makelaardij, VBO-makelaar in Zeeland. Met een persoonlijke no-nonsense aanpak ontzorgen wij je van A tot Z tijdens deze spannende tijd. Neem vrijblijvend contact op of ontdek alles over onze diensten. 

Verkoop je woning

Op Tak Makelaardij in Zeeland kan je rekenen

  • Persoonlijke no-nonsense aanpak
  • Jouw wensen staan centraal
  • Ruim vijftien jaar ervaring in de lokale vastgoedmarkt
  • Voor verkoopbegeleiding, taxaties en aankoop
  • Krachtige marketing voor maximale zichtbaarheid van jouw woning

 Wij zijn actief in onder meer BreskensOostburgCadzandSluisRetranchementNieuwvlietZuidzande en Groede.

Zeeuwse nuchterheid en up-to-date kennis van vastgoed en marketing

Tak Makelaardij is anders. Wat ons uniek maakt is een combinatie van Zeeuwse nuchterheid en een up-to-date kennis van de vastgoedmarkt en (online) marketing. Verwacht bij ons dus geen gladde praatjes, maar eerlijk advies en heldere, transparante communicatie. Bij ons kantoor kan je altijd binnen lopen en ons telefoonnummer is perfect bereikbaar.

Tegelijkertijd weten wij als geen ander hoe we een woning optimaal zichtbaar moeten maken bij potentiële kopers. Natuurlijk gebruiken wij ook Funda, maar dankzij slim gebruik van sociale media, onze eigenwebsite en zoekmachinemarketing, krijgt je woning bij ons de maximale aandacht. 

Met vertrouwen je woning verkopen in Zeeland

Wil jij je woning in Zeeland verkopen? Of het nu gaat om een eerste woning of recreatiewoning, wij ontzorgen je hierin van A tot Z. Het verkopen van een woning begint bij ons altijd met vrijblijvende kennismaking en een gratis (en ook vrijblijvende) waardebepaling. Aan de hand van de kenmerken van de woning, de situatie en vooral jouw wensen stellen wij vervolgens een optimale verkoopstrategie op.

Wat jij wilt en nodig hebt staat hierbij altijd voorop. Heb je bijvoorbeeld al een energielabel voor je woning? Wil je de maximale waarde voor je woning of is snelheid voor jou vooral belangrijk? Heb je al een nieuwe woning op het oog of misschien zelfs al aangeschaft? Aan de hand van jouw antwoorden op al deze vragen gaan wij voor je aan de slag. Hierbij kunnen wij zoals gezegd alles verzorgen: het maken van foto’s en filmmateriaal, verkoopstyling, promotie, bezichtigingen, onderhandelingen, sleuteloverdracht en nog veel meer!

Ontdek ons vastgoed te koop in Zeeland

Geen woning verkopen maar juist interesse in het kopen van een (recreatie)-woning in Zeeland? We geven je geen ongelijk. Nergens in de lage landen vind je zoveel mooie plekken om te wonen en vakantie te vieren als in Zeeland. De combinatie van natuur, rust, de zee, de bourgondische levenslust en alle nodige voorziening maken van Zeeland en met name West-Zeeuws-Vlaanderen een plek die steeds meer gezien wordt als een ideale leefomgeving. Benieuwd naar ons aanbod vastgoed op dit moment? Ontdek het hier en neem contact op bij interesse!

Ontdek Zeeuws Vastgoed

Deskundige taxatie in Zeeland nodig?

Deskundige taxateur nodig? Bijvoorbeeld omdat u elders een woning wilt aan- of verkopen of vanwege hypotheek- of WOZ-zaken? NRVT-register taxateur Peter Tak is geheel bevoegd en als geen ander in staat om vastgoed in West-Zeeuws-Vlaanderen nauwkeurig op waarde te schatten. Indien u wenst kan het taxatierapport NWWI-gevalideerd worden, waarna het wordt geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers en instanties.

Meer over taxaties

Wij zijn jouw Makelaar in Zeeland

Meer weten over onze diensten als makelaar in Zeeland? Interesse in ons vastgoed? Of wil je direct kennismaken en gratis de waarde van je woning laten bepalen? Neem dan contact op. Bel direct 0117 85 29 51 of gebruik onderstaande knop om ons een bericht te sturen. Of loop gewoon eens binnen in ons kantoor aan de boulevard in Cadzand. De koffie staat al voor je klaar!

Neem nu contact op