Wensk

We horen het van alle kanten: de woningmarkt is aan het veranderen. De huizenprijzen zijn weer wat aan het zakken en huizen staan wat langer te koop. Dat zorgt bij veel mensen voor twijfel. Waar doe ik goed aan? Eerst op zoek naar een andere woning of toch eerst mijn eigen woning verkopen?

Om onze klanten in deze veranderende woningmarkt nog beter te kunnen helpen doen wij mee met wensk. Wensk geeft namelijk snel inzicht in deze twijfel. Door je aan te melden op wensk kun je namelijk de onzichtbare woningmarkt zien (de markt voor funda!). Alle huizenbezitters met dromen én alle huiswensers vallen onder deze onzichtbare woningmarkt: dus jij ook! En door alle huizenbezitters én alle wensers in kaart te brengen kunnen wij met elkaar nieuwe beweging creëren in de huizenmarkt. Want ook al is de woningmarkt aan het veranderen, de krapte op de woningmarkt blijft.

Je eigen huis verkopen in een veranderende markt kan spannend zijn, maar niet met wensk. Door je woning (anoniem, gratis én echt zonder voorwaarden) te registeren krijg je binnen no time inzicht in de populariteit van je woning. Met wensk zorg je ervoor dat je proactief kan handelen zodat je op het juiste moment een beslissing kan maken.

Registreren is heel makkelijk. Omschrijf jouw woonwens en registreer je eigen huis. Hierna heb je toegang tot alle huizen en peil je de interesse in jouw eigen huis.

Is er een match? Dan kun je onze hulp altijd inschakelen! Twijfel je nog of je wilt verkopen? Ook dan ben je van harte welkom. Wensk biedt ruimte voor iedereen die wil, of misschien wil verkopen, nu of in de toekomst (alleen wanneer alle voorwaarden voor jou goed zijn). Kom gewoon eens kijken op wensk en wie weet woon jij over een paar maanden in je #dithadiknooitdurvendromenhui

 

Ga nu naar wensk.nl