Makelaar Zeeuws-Vlaanderen

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis snel en voor een maximale waarde een huis verkopen met oog voor jouw persoonlijke wensen? Daarvoor kun je het beste een goede makelaar in de arm nemen. Wij zijn Tak Makelaardij, dé makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Met een persoonlijke no-nonsense aanpak, een doordachte strategie en slim gebruik van (online) marketing verkopen we jouw woning zoals jij dat wilt. Neem direct contact op of ontdek alles over onze diensten: verkoop, aankoop en taxaties.

Neem contact op 

Makelaar Zeeuws Vlaanderen 

Tak Makelaardij in Zeeuws-Vlaanderen in het kort

  • Persoonlijke aandacht: jij staat centraal
  • Nuchtere, no-nonsense aanpak
  • Verkoopmakelaar, taxateur en voor aankoop
  • Op basis van no cure, no pay
  • Ruim vijftien jaar ervaring als lokale vastgoedmakelaar
  • Krachtige (online) marketing zorgt voor optimale zichtbaarheid van woningen

Bij ons kun je terecht vanuit onder meer BreskensOostburg, CadzandSluisRetranchementNieuwvlietZuidzande en Groede.

Een moderne makelaar met ouderwets goede service

Bij Tak Makelaardij vind je een unieke combinatie van ouderwets goede service en up-to-date kennis van de vastgoedmarkt en moderne (communicatie-)technieken. Wij vinden het bijvoorbeeld normaal dat je altijd kan binnenlopen bij ons kantoor, op een prachtige zichtlocatie aan de boulevard in Cadzand-Bad. Ook beantwoorden we altijd met plezier al jouw vragen. Sterker nog: wij zijn proactief en geloven in de kracht van nét dat stapje extra. Wij denken mee en houden je constant op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Als modern makelaarskantoor weten wij als geen ander wat nodig is om een woning optimaal zichtbaar te maken bij kopers. Een bordje in te tuin en een advertentie op Funda en bij ons op kantoor horen daar zeker bij, maar we gaan veel verder. Door slim gebruik te maken van de kansen die sociale media en Google bieden, zorgen we ervoor dat geen potentiële koper nog om jouw woning heen kan. Op die manier zorgen we voor maximale interesse en een maximaal aantal bezichtigingen en biedingen.

Op jouw manier je woning verkopen in Zeeuws-Vlaanderen

Woning verkopen? Bij Tak Makelaardij zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop van eerste woningen als van recreatiewoningen. Of nu gaat om een vrijstaande vakantievilla in Cadzand of een rijtjeswoning in Oostburg, wij ontzorgen je van A tot Z. Hierbij staan jouw wensen en jouw situatie voorop. Heb je bijvoorbeeld al een andere woning gekocht en je snel verkopen? Of heb je juist de tijd en zoek je het liefst naar een koper die de maximale waarde biedt? Aan de hand van wat jij belangrijk vindt bepalen wij de optimale verkoopstrategie, die we geheel voor je kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan het maken van foto- en videomateriaal, styling, advertenties en het verzorgen van bezichtigingen.

Interesse in het verkopen van je woning bij Tak Makelaardij? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismaking en een gratis waardebepaling!

Ontdek ons aanbod vastgoed in Zeeuws-Vlaanderen

Geen streek heeft zoveel te bieden als (West-)Zeeuws-Vlaanderen. De combinatie van zilte natuur, serene rust, mensen met een bourgondische karakter en alle voorzieningen die je nodig hebt vind je nergens anders. We geven je dus geen ongelijk wanneer je hier een woning wilt kopen. Benieuwd wat wij te koop hebben in Zeeuws-Vlaanderen? Bekijk dan ons aanbod huizen, appartementen, villa’s en alles daar tussenin en ontdek jouw nieuwe woon- of vakantiehuis!

Ontdek Zeeuws-Vlaams Vastgoed

Taxatierapport in Zeeuws-Vlaanderen nodig?

Wil je een hypotheek aanvragen of oversluiten? NHG nodig? Heb je vanwege WOZ-zaken een nauwkeurige waardbepaling nodig? Wat de reden ook is, met een NWWI-gevalideerd taxatierapport voldoe je altijd aan de eisen die hypotheekverstrekkers of instanties stellen. NRVT-register taxateur Peter Tak is dé taxateur van West-Zeeuws-Vlaanderen en stelt voor jou een deskundig taxatierapport op.  

Alles over onze taxaties

Contact met jouw Makelaar in Zeeuws-Vlaanderen

Wil je meer informatie over onze diensten als makelaar in Zeeuws-Vlaanderen? Interesse in het kopen van één van onze woningen? Of overweeg je jouw huis te verkopen en wil je vrijblijvend kennismaken en een gratis waardebepaling laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op. Wij zijn altijd bereikbaar op 0117 85 29 51 of via onderstaande knop. Ook kan je altijd binnenlopen bij ons kantoor. Graag tot snel!

  Neem contact op