Taxatie Zeeland

Heeft u een deskundige taxatie in Zeeland nodig? Dan kunt u terecht bij Tak Makelaardij en Taxaties. NRVT-geregistreerd taxateur Peter Tak is met meer dan tien jaar ervaring dé expert in de regio voor het laten taxeren van zowel permanent bewoonbare als recreatieve woningen. Neem vrijblijvend contact op om een professionele taxatie aan te vragen en profiteer van:

 • Op korte termijn en indien u wenst met spoed

 • NRVT-erkende taxateur

 • NWWI-gevalideerd taxatierapport

 • Taxatie in Zeeland

 • Geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers

 • Ook geschikt voor aanvraag van Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Laat uw huis taxeren

NRVT-erkende taxatie van woningen in Zeeland

Het is van groot belang dat de waarde van een woning objectief en onafhankelijk wordt bepaald door een gekwalificeerde taxateur. De financiële en juridische gevolgen van een verkeerde of niet integer uitgevoerde taxatie zijn immers groot. Daarom bestaat het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Hierin zijn alle erkende Register-Taxateurs van Nederland opgenomen. Peter Tak is een van hen.

Als Register-Taxateur zijn wij gebonden aan de strikte regelgeving van het NRVT. Zo mogen wij geen woningen taxeren waarbij we zelf als aan- of verkoopmakelaar optreden en dienen wij te werken volgens internationale standaarden. Ook moeten wij blijven bijscholen en aantoonbare expertise hebben in de lokale woningmarkt.

Wij  als makelaar en taxateur in Zeeland zijn bevoegd door heel Zeeland taxaties uit te voeren: van Cadzand en Sluis tot Biervliet en van Breskens tot Aardenbrug. Of het nu gaat om een regulier en permanent bewoonbaar huis of een vakantiewoning, bij ons kunt u terecht. Met een taxatierapport van Tak Makelaardij & Taxaties kunt u uw woning in Zeeland verkopen.

NWWI-gevalideerd taxatierapport in Zeeland

Omdat wij aan alle strenge eisen voldoen, zijn wij ook toegelaten tot het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Taxatierapporten laten wij dan ook voor u valideren bij het NWWI.

Bij een validatie keurt en controleert het instituut of wij ook daadwerkelijk alle geldende regels hebben gevolgd. Een NWWI-gevalideerd taxatierapport biedt u dus de garantie van kwaliteit en objectiviteit en wordt dan ook door alle instanties erkend. Onze taxaties in Zeeland zijn geschikt ovor onder meer:

Het aanvragen van een nieuwe hypotheek door een taxatie in Zeeland bij alle geldverstrekkers met

 • Het oversluiten van een hypotheek

 • Hypotheekaanvraag bij verbouwingen

 • Opstalverzekering

 • WOZ-zaken

 • Vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting

Direct een taxatie in Zeeland aanvragen

Neem voor het aanvragen van een taxatie in Zeeland contact met ons op via 0117 85 29 51 of maak gebruik van het contactformulier. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u bijvoorbeeld weten of een NWWI-validatie in uw geval noodzakelijk is? Aarzel ook dan niet om contact op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Laat uw huis taxeren